KÜTAHYA / MERKEZ - Abdurrahman Paşa İlkokulu

Kas

ABDURRAHMAN PAŞA İLKOKULU OLARAK 10 KASIM 2021 TARİHİNDE GÜN BOYUNCA 19 PERSONEL,40 VELİ,228 ÖĞRENCİ,5 MUHARİP GAZİMİZİN KATILIMIYLA (TOPLAM 292 KİŞİ) " 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERi VE GAZİLERİMİZ" ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR.

Ekm

ABDURRAHMAN PAŞA İLKOKULU OLARAK 28.10.2021 TARİHİNDE ÖĞRETMENLER ARASINDA DÜZENLENEN FOTOĞRAF YARIŞMASINA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA TEZCAN ÖNDERLİĞİNDE 3.SINIFLARDAN 44 ÖĞRENCİ,3 ÖĞRETMEN VE OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN KATILIMIYLA (TOPLAM 49 KİŞİ)İLE "DOĞRU AĞACIN DOĞRU GÖLGESİ OLUR"KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASINA KATILIM SAĞLANMIŞTIR.

Haz

Okulumuz Ana Sınıfı A Şubesinin de katılım sağladığı "Gülelim Eğlenelim Haklarımızla Büyüyelim" projesi hem öğrencilerin hem de velilerin katılımlarıyla gayet güzel bir etkinlik olmuştur. Emeği geçen öğretmenimiz Havva GÜRDAL' a ve tüm öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve velilerimize okulum adına teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.

Nis

Abdurrahman Paşa İlkokulu olarak Öğrencilerimiz, Çocuklarımız ve Velilerimizle EVDE KALIYOR; etkinliklerimize ve eğitim - ögretmimize en verimli şekilde devam ediyoruz.

EVDE KAL KÜTAHYA

EVDE KAL TÜRKİYE

Kas

Okulumuzda 1980 yılında göreve başlayan ve okulumuzdan 2018 yılında emekliye ayrılan, okulumuzda bir fiil 37 yıl görev yaparak bir rekora imza atan çok kıymetli İzzet EMRE öğretmenimiz, abimizin öğretmenler gününü kutlamak için evine ziyarette bulunduk. Okul Aile Birliğimiz ve okul personeline kapılarını açtığı için kendine yürekten teşekkür ediyoruz. Kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu,huzurlu ve sağlıklı nice yıllar dileriz.